Ohni kuj

Ohni kuj

Anotace: ....

Duj, větře, duj,

s ohněm do tvrdosti ocel zkuj,

ať chrání život můj,

ať život má svůj.

 

Ocel do boje zkovaná,

silou země posílená,

k životu předurčená,

leží teď schovaná.

 

Až vítr zaduje,

až liška na trůn dosedne,

ocel se krví nepřátel zmaluje

a věčné nepřátelství lišce zapřísáhne.

Autor aley, 27.05.2013
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel