Ležíme na posteli vedle sebe
Dívám se ti do očí
Pozoruji tvé nahé tělo
Můj obdiv nikdy neskončí
Mé rty lačně hltají tvé polibky
Poté líbám tě na šíji a pak
Pokračuji na bradavky
Otáčíš se, a tvá záda
Čekají mé doteky
Tak jak to máš ráda
Ještě pár polibků
Věnuji tvemu zadečku
A pak spokojeně
Usínáme v klubíčku
.
.
.
Ráno zbyli mi jen oči
Pro pláč...zas se mi zdáš
Já bych si však moc přál
Aby to byla realita