Anotace: ...jít je nezapomenutelný zážitek...v hlavě mi dunělo..NEZTRATIT SE!...
Sbírka: Básnická klauniáda
Naštěstí jsem šel kolem (sice s malou pomocí) a vyplatilo se mi to. Ten příběh v tom vidím jasně. V závěru zajímavý obraz:)
29.05.2013 16:38:31 | kolemjdouci
Pomýlenec je od mýlit se a dál pak pomýlenci, JIŽ nevěří (ano, zní to divně, ale je to tak gramaticky správně) :-)
První dvě sloky jsou pro mě spíš taková omáčka, která ve mně nic zvláštního nevyvolává; noc a bahno, rosa a být bosý - to jsou takové velmi časté asociace, nic originálního; druhá polovina se mi líbí víc, motiv cirkusu, hry a boje je zajímavé spojení.
29.05.2013 13:50:19 | pineapple pie
...řekl bych tvá klaunovká klasika, nedávno tu také někdo psal o klaunovi (jen už nevím kdo), je to max týden nebo o něco víc.
... smutný splín teda, ale napsaný pěkně.
29.05.2013 08:34:04 | Robin Marnolli
Pěkné,četl jsem to několikrát ,ale nějak se v tom ztrácím.Možná to bude tím ,že mám dnes špatný den a myšlenky někde na míle daleko.Zkusím něco napsat pro lepší náladu a pak si to přečtu znovu.
Pěkný večer.
28.05.2013 22:12:18 | Jozef Bojanovský