není to naposled co se vidíme
říkali ti co měli přes oči
černý igelitový šátky
a v síťovce
ještě teplý očekávání
o nekonečným štěstí a lásce
jaká neni ani v románech červený knihovny
a z nebe pršeli ptáci
co je otrávila závist těch
kteří ztratili i poslední iluze
ale zůstala jim vzpomínka na sen
jenže nikdo z nich už neví
o čem byl
Z nebe pršeli ptáci...zajímavé :)
30.05.2013 11:30:34 | xoxoxo