Anotace: ... odnést nás někam, kde nejsou lidé a kde to nebolí :)
Postůj, větře, chci chvilku s Tebou jít
brodit se vzduchem a se sluncem si hrát
tak jako Ty ...
Větře, rád bych se Ti vyznal, ale nemohu
nemohu, neboť mě neslyšíš
přestože volám ...
Kde jsi, když Tě prosím a volám?
Kde se asi touláš a s kým si pohráváš?
to bych věděl rád ...
Prosím, odnes mě někam, kde to nebolí
kam lidé nemohou a kde nejsou trápení
já ti budu vděčný...!