Algo de hielo
Uzamčeno v zimním světě,
touží, prahne po odvetě.
Nechce se však mstít.
Je to přání, silné přání,
které dusot nezahání.
Nemá však kam jít.
Sen krajiny plné květů,
snílek mnoha širých světů,
radost jen chce ctít.
Žádná píseň neutichá,
když ji necháš v hlavě znít.
Zpřetrhán ten lásky proud,
nenalezne klid.
Nechej louku,
nech ji ševelit.
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Jiparo, Inna M., Robin Marnolli, Jozef Bojanovský
Komentáře (2)
Komentujících (2)