Anotace: •••
Proč na mě zíráš
jako by se půlnoc ztratila v ránu
jako bych už nesměl dál jít
a zároveň klopýtat
..dál snít
a zároveň probouzet
raněné city k životu
Raněné city..
k životu..
Jako by raněný znamenal mrtvý
Jako by splín mohl se splést
a zároveň mít pravdu
ověřenou notářem
a dál
už to znáte..
to setkání s polštářem
a pokrývkou teplejší než vosk
Proč na tebe zírám
jako by se večer ztratil v noci
jako by netrefil sám domů
a osud už nebyl
ve tvé moci
a osud už nebyl
nikdy v rukou nikoho