Anotace: léčivým :)
Šalvěj usychá
a pustne zahrada
i já ...
Natrhám bylinky
do duše je zasadím
ať léčí ...
Dopisy z heřmánku mi provoní
můj obývák
i kout mých tmavých dnů ...
Pozor dej na kvítky
na kvítky koukolu
ať nezvadnou...prosím....!
Šalvěj už usychá
pustá je zahrada
- tam už dávno nebydlím ...
Možná až vyroste
vyroste jitrocel
znovu se zrodím i já ...
najviac sa mi páčila druhá strofa
31.05.2013 20:01:27 | maliska
Děkuji :) takovéhle básně se mi nejlépe píší kolem půlnoci...když mám v sobě hodně rozporuplných pocitů :)
31.05.2013 20:16:44 | Zasněný básník