Trošku jsi změnila polohu, ovšem naprosto případně ;-) Poněkud ostřejší či syrovější ingredience, ale výsledná chuť přesně tak akorát. A nechci se pořád opakovat, ovšem tady musím - obdivuju, jak na malé ploše dokážeš bohatě a plasticky vykreslit celý obraz, který žije... :-)
01.06.2013 13:40:37 | Amonasr