Do ticha spadla všechna slova
po starých cestách už nemůžeš jít
zpěv umlkl a ty zkoušíš znova
tu změnu nějak pochopit...
Když na rozpálenou kůži
dopadne hora ledu
to potom tvé srdce
už zachránit nedovedu.
Když sliby propadnou sítem dnů
horkost se nerozplyne
a v zrcadlech plamenů
šance jsou vždycky jiné
čekáš a žasneš, jak změnit se může
zázrak dotyku dvou srdcí
objetí vpálená do tvý kůže
neskutečný pocit....
v prázdném víkendu jak vlnolam
s příchutí kovu na špičce jazyka
beze směru plápolám
a dělám, že se mě to netýká.
Platíš možná za cizí hříchy
a nejsou to drobný, co máš položit
zapřísahá hlásek tichý
"takto už nechci žít"...
Hrot skály hluboko v kýlu
ta cesta měla být poslední
teď sbíráš poslední sílu
k záchraně nejen v tomto dni.