Chci žít a milovat
bojím se však samoty
Jsem sama - žádné JÁ a TY
je čas zákruty duše mapovat
Chci žít a lásku nechat stékat
překonat strach smířením
sama pro sebe se vyčlením
a duši bázlivou jen nechat vzkvétat
Přestat se bát samu sebe milovat
přestat toužit po cizí dlani
Nebát se toho, že samu sebe raním
zjistit jaká je má pravá podoba
Kolikrát ještě pod kůži nepravého pustím
než přiznám si, že hledám vlastně sebe
Snad bude jinak, snad bude lépe
než zas do srdce si někoho pustím :)