Anotace: .
.
tak ty chceš
hodit do řeky
podívej
kam až se škrábe
tak budu tě mít jednou až u oken
když se přestěhuju
ale nikdy nebudeme spolu
ty poběžíš
budeš se valit a pěnit
co ti kdo udělal
já si lehnu klidně
s rukama na břiše
konečně na zádech
a budu spát svůj červí sen
a až mi kořen
proroste do žaludku
ten kaštan budu živit
jak nikdy nenarozený dítě
měl bys bejt za mě vlastně rád
protože jsem uměla zapomenout
a nemyslet, jen žít si svoji bolest
když zrovna přišla
držet mě za ruku v noci
měj mě tedy rád
i když máš
měl by ses mě ale bát
když já nejsem ten
koho si myslíš že máš rád
ale to už víš
možná to vím
já od tebe
že není žádný já
já jsem ty a oni
všichni ti lidi
(se) kterýma jsme kdy žili
tak se mě nelekej
když někdy rvu si žíly
tehdy jsem zrovna
zlej a hříšnej maník
a asi po něm mám
svoje manýry s vlasama
jsem ty a on a oni
ale naštěstí nikdy
všichni najednou
.