Anotace: ...čistý svět plný vůní, vjemů a čistoty :)
Dívka dlaní čeří vodu v potoce
Lesem teče voda čirá
Pak si v něm umyje ruce
ruce a duši.
Kruhy na vodě...........
Skálami a stromy ležím obklopen
ležím v tom bublajícím světě
a duši mi omývá
jeho živá voda.
Kruhy čiré pode mnou.........
Bublání vody léčí bolavou hlavu
a smývá z hrudi pocit špíny
Prach zůstal na cestě před lesem
- jsem znovuzrozen.
Kruhy vody všude kolem..........
Až se stanu kamenem či mechem
a nebo až se stanu potokem
budu téct nazdařbůh třeba až do moře
- A ty její tiché řasy....!
Kruhy na vodě..........
Kruhy čeří mě...........
S kruhy odpluju v dál.........