Škola přeje lásce.
Pokud je láska chemie,
proč nemá svůj vzorec?
Pokud jej někdo vysloví,
bude to dobrý borec.
Literatura je lásky plná,
Nezval,Shakespeare,Mácha.
Když chci v hudbě lásku znát,
pustím Karla Vlacha.
V matice je láska rovnice,
kde neznámý je výsledek.
Plusy,mínusy,krácení,
však každá má svůj důsledek.
Fyzika se láskou zabývá
zákony o tření a teple,
theologie nás varuje,
že s láskou skončíme v pekle.
Přírodopis?Tam nám ukáží,
jak vypadá lidské tělo,
jak s tím tělem naložit,
aby se touhou chvělo.
A tak jsem zjistil náhodou,
že školství přeje početí.
A kdo se učení vyhýbá,
nemá o lásce ponětí.
Škola,základ života?
Nač chemické složení?
Ve škole se lásce naučíš...
a to je základ k množení.
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Lůca, Ashita Abigor
Komentáře (3)
Komentujících (3)