Nechci začít obyčejnou větou,
ale i slova se občas pletou.
Nechci působit úsečně,
neboť to cítím skutečně.
Nechci ani něco dokázat,
Chci… Chci jen můj pocit ukázat.
Jedna, tisíc, tři či pět?
S každým z nich jsme dobyli svět.
Je jich moc a nekonečná jsou.
Čísla? Ne, jenom ty chvíle nás dvou.
Pocit, moment, šlehačka?
Stala se ze mě kuřačka…
Likér, punč či griotka?
A hele, opilecká jednotka..
Koupíme si svobodu,
protože láska patří do hrobu.
A když pak jsme občas pod vodou,
stanem se každá sourodou.
Jsi ten, co mi vždy pomůže,
a ani láska nic nezmůže.
Jsi kamarádka, co telepatii ovládá,
a smích u tebe převládá.
Jsi ta, u které vím hned,
že společně půjdeme vždy v před!