schovala jsi se v šátku
co má všechny barvy světa
očima který neuměj lhát
obalamutila moje srdce
rozprostřela se tma
jsem ztracený
není kam se schovat
ze všech koutů slyším
znít tvůj smích
na mě už nečekej
máš co jsi chtěla
doznívají poslední slova
oča mange dža