Lehký úsměv, hluboký srdce žal...
Usmívat se a přitom cítit obavy,
mít v srdci střepy,
trápení, dere se do hlavy,
a tak nehezky se lepí...
Úsměv je kouzlo každého z nás,
dokáže potěšit,
pokaždé, když u někoho zhas,
i slzy utišit...
Lehký úsměv na tváři,
hluboký srdce žal,
to je to,
co nyní já
v sobě mám...
Komentáře (0)