°°°°°°
Poprvé…
*********
V kapse mám díru
na botách
mám hvězdný prach
poprvé se sama krajem toulám
a ustelu si klidně v kopřivách.
Poprvé se trochu bojím v noci
zapálím oheň,stmívá se,
to co z dáli slyším nejsou vlci
a mně je smutno po lásce.
Pak na kytaru brnkám
poprvé zpívám si
tu píseň co jen pro mne
prý asi složil jsi.
A poprvé pak usínám
místo tebe s kytarou v náruči
že někde na mě čekáš
kdo mi to zaručí?
A den se s ránem vzbudil
a vzhůru jsem i já
tak sbalím saky,paky
i strom mi zakývá.
Z mé kapsy děravé drobné se vytratily
na jízdenku mi nezbyl ani flok
podél trati domů půjdu po svých
a cestou si říkám já jsem
asi cvok
který cestou
dnes poprvé zmok…
no vidíte
prší
°°°°°°°°°°°°
°°°°°°°°