Čekej tiše
jako by každý okamžik měl cenu věčnosti.
Čekej tiše,
V objetí lehkého vánku a jeho něžnosti,
Není kam spěchat, když cílem je cesta,
Vnímej své kroky, vdechy i gesta,
Nespěchej, když spěchat není kam,
Neměj strach, neboť je pouhý klam ,
V tichosti najdeš sám sebe,
najdeš tam soucit, lásku i nebe.