Sentiment
Matně si na to vzpomínám,
když jako ještě malý kluk,
hrával jsem si s kamarády na policajty a zloděje.
Jezdili jsme na kole a říkali, že to nikdy neuteče.
Dnes už dávno dospělým jsem,
ale to dítě stále v sobě stále nosím.
Mezi lidmi mě baví být,
i když jsem z toho někdy zmožen.
Srandu si s nimi užít,
i když povinnostmi nás tíží svět.
Očima dítěte se na něj dívám,
je to tak lehké a zároveň těžké.
Skloubit dospělou skepsi
s dětskou naivitou.