Anotace: •••
Třepotám křídly
v naději, že..
omdlím dřív, než zazníš
..že tóny tvé se budou válet
u zdi jménem "já"
v přepychovém kriminále
Protékám igelitem
ve strachu, že..
ztratím tě dřív, než ztratil jsem sebe
..že lásky trnou vysoko nad mraky
u hvězdy jménem "ty"
vídám jen přízraky
které mě nezastaví
..nezastaví "nás"
u zdi jménem "já", to je pěkné:)
06.06.2013 21:30:20 | Trdlo