UŽ JSEM TI VYPRÁVĚL
Už jsem ti vyprávěl
o lásce
tak veliké
co zachránila celí svět
ale nikdo o tom neví
už dávno
mohl být konec
a naše země
jak jí známe by zanikla
bez povšimnutí a slz
už jsem ti vyprávěl
o sázce
tak pošetilé
že srdce budou se chvět
a stromy strachem oněmí
než ráno
prostře svatý stolec
a všechna síla co je v nás,v tobě i ve mně
do atmosféry uniká
tou nepatrnou dírkou v duši skrz
už jsem ti vyprávěl
o porážce
ta slavné a převeliké
že navěky v nebi bude hřmět
a na vždy chod dějin změní
jak stačilo jen málo
a Bůh,otec
pro lásku slitování by neměl
žádná nenávist
žárlení
náhodná setkání
souznění
bláznivá vzplanutí
rizika
a nikdo z nás
by nikdy
nepoznal cit.
Přečteno 328x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Gabriela Green, Jozef Bojanovský, Danga, Bunney, maliska
Komentáře (3)
Komentujících (2)