Anotace: přátelství je druh lásky
Nebudu plakat,
až budeš odcházet
a necháš za sebou záležitosti,
které se musí uklidit.
Nebudu litovat,
až budeš odcházet,
protože jsem dělala chyby,
ze kterých se musím poučit.
Nebudu tě přesvědčovat,
abys zůstala
a odpustila viny,
které nikdy nebyly.
Nebudu se zlobit,
budu trpět...
Bolestná...
20.09.2013 21:09:32 | Bananky v čokolade