Anotace: ... (věnováno A.)
A zase tu sedím
a chce se mi psát verše
Múzy jak já
chodí všude pozdě
a ty spíš...
Noc dávno rozplynulá v paprscích
jara
objímá tě
na druhém konci světa
A moje dlaně tolik touží
pohladit
tvůj úsměv
A možná
snad
se ti o tom zdá...