Anotace: •••
Mé ponožky jsou obnošené
jako dlouhý zástup nechutí
Stáli bychom tam..
až do konce němých filmů
nazí
a netknutí
vlastní vinou a nasládlým šampusem
pro jediný výkřik
spřátelil bych vodu s ohněm
i vkus
s nevkusem
Mé pyžamo už o spánku nesní
..už nepochtívá kokosovou zmrzlinu
Stáli bychom tam..
až do všech možných koneckonců
a kamínkem spouštěli lavinu
..pedálem přidávali plyn
k posledním zbytkům
slin
a protože už padla slova všech a všeho
je lepší trefit se vedle
..
než do černého