Anotace: •••
Do vlasů ti padá
neskutečnost
No vážně..
nebýt mě, netváříš se takhle
vesele
a slzy ti netečou z..
očí
..jasně, že z očí
Být tak na střeše mrakodrapu
tak skočím
..
a letím
..
a plachtím
..
dokud se noc nevzdálí
na světelné roky ode dne
kdy odbilo nám někdy nad ránem
pravé poledne
"Toho už ani zázrak nezvedne"