Bezvědomí důvěřivých slz
Poté
co se schody do nebe
srovnaly s hladkostí oblaků
zbyla jen
trapná přirovnání
(jsem mrtvá jak ...)
a narážky osudu,
které nespatřím.
Umrtí důvěr,
vlitých do polštáře
inkoustem,
co byl den co den
životem mých žil
nyní vysušen
...
už nikdy nespatřím
živý svět.
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: poeta, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)