Jsi má láska minulá současná a budoucí
Opustím tě až jakmile mě budou žrát
Brouci v mé dřevěné rakvy
Pro mě již žádná budoucnost není
Čeká mě jen peklo a zatracení
Jsem muž bez budoucnosti
Bez nadějí bez lásky bez plánů
Tohle všechno jsem pohřbil první den
Měsíce Prosince loňského roku
Vlastně jsem pohřbil i tebe
Myní mě můj vnitřní hlas
Zas nutí abych věřil v nás
Na talíři ti své srdce přináším
Ještě je horké a tepe je jen na tobě
Jak s ním naložíš
Proč mám takový podivný pocit
Že sotva co jsem tě získal nazpět
Zase tě jíž ztrácím
A strašně se bojím protože moc dobře vím
Zě pokud tě teď ztratím tak už to bude navěky
Pár věcí jsem si uvědomil některé dříve jiné pozdějí
Jedno však vím určitě chci být pořád s tebou
Pojď po tomhle světě chodit ve dvou
Přijít o tvé doteky a polibky napodruhé
To by mě nebavilo ani leto ani zima
Šel bych tam kde člověk napořád usíná...
...navěky bych však zůstal s tebou