Anotace: •••
Na šedohnědé dlaždice
rozlil se mi celý svět
Buď jsem té prázdnoty už nadobro plný
nebo si v troubě peču svůj osud
mikrovlnný
nebo mám výčitky z nánosu prachu
(chci říct) .. prachů
a zlata a diamantů
bez jediného pocitu nasycení
a přidaných konzervantů
Trapné
a dětinské
know-how
Teď už je nade všechno jasné
že myši stojí za Jerrym
a včelky za Májou
že neexistuje exotičtější nápoj
než karibský čaj s papájou
že póza je hranice
na které člověk rád medituje
že vyzkouší lásku natisíckrát
než se zamyslí
(chci říct) .. zamiluje
no a potom..
stačí vložit sáček
přidat horkou vodu z varné konvice
a sledovat
to světarozlévání
na šedohnědé dlaždice
Na filozofickou uvahu nad rozlitym polotovarem to zni jako slusna basen.
(Nemam ceskou klavesnici a plete se mi Y a Z! :-D)
15.06.2013 16:11:47 | lidus