Kresby v prachu...
♤♤♤
Posvátný chrám přírody
to rčení přec použiju
po špičkách mezi stromy
zahlédnu Anatiju
tmavá klenba z větvoví
tančí tam milenců pár
není kdo snad uhasí
té vášnivé lásky žár
k tomu, jenž je prorokem
pro svou víru boj musel vést
bolest, pláč rok za rokem
svedla je k sobě jedna z cest
když oba pak svlékli života plášť
plynula mnohá staletí
nezapomenutelný Jeremjáš
s tajemnou láskou v objetí
♧♧♧
Přečteno 407x
Tipy 8
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Kikulinka, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)