Anotace: •••
Ty ze soboty
nedělej den jako každý jiný
Někdo se pak může cítit
vinný
za smutky, které nerozveselil
..které nerozesmál až k řezání do kolen
Je z pátku
Je povolen
Je použit pro tajné účely
Je sám
a nesmělý
Má jen tebe, stejně jako ty máš radost
Jsi zkrátka ze soboty
..
a to je tvá slabost
pořád ti to Píše
:)
16.06.2013 19:04:03 | Trdlo