Pozoruji ohňostroj...
ta barevná světílka
mě vždy dokáží tolik ohromit
a já vlastně ani nevím proč
Jsou tak blízko
přitom tolik vzdálené
stejně jako mé sny
nenaplněné
Přála bych si
dotknou se jich
ale bojím se
že se spálím
a tak je raději jen pozoruji
a dál tiše sním
*