Chci se stát tónem vycházejícím z tvých úst
ve slovech nevyřčených,
v ránech i večerech růst s přílivem slov
láskou políbených.
Odhodit plášť samoty,
ve chvílích zatracených,
Být jen já a ty,
ve světě zatoulaných lidí,
najíst v sobě sílu v rozhodnutí,
co nutí
každý den k novému
nadechnutí.