Anotace: .. a číst si v křesle .. každý vidíme něco jiného .. jsme ostroslepí ..
n e n í
v e l i k ý ch
b l á z n ů
n e ž a b y
z p o v ě d í
p ř i b ý v a-
- l o j a k o
r o s y ranní
vždyť ž i v o t si nevybírá
v h o d n o u ch v í l i - žij
když si umíš přát malé věci
o n y se stanou a gurmánů
ž i v o t a a ť u ž neubývá
j a k o západů a o t o č list
p ř e s malá o d h o d l á n í
n e c h e j se n a p l n i t
Můj milý básníku,
tahle je skutečný oříšek, v té předchozí jsem se našla, četla jsem ji zas a znova a pak mi došlo, že je třeba číst pozpátku. Tuhle také rozluštím, jen mi dej ještě čas... pokud si umíme přát malé věci a jsme za ně vděční, život nám tu jednoho dne položí k nohám něco velkolepě krásného, popřípadě někoho krásného.
Smíme tu skutečně cokoli, cokoli, cokoli, děkuji, že tady dýcháš se mnou...
17.06.2013 22:50:10 | Sunny
když si umíš přát malé věci... tak nad tím se zamyslím...
17.06.2013 21:55:25 | Trdlo