Anotace: •••
Třesknutě se přehrabuju
v citech
a myšlenkách
Jako bych už nikdy nespatřil
křehké paničky v halenkách
jak rozhazují své dolárky za blaho a byty
a nepouštějí dovnitř ani ven
absurdity
V té běloskvoucí čistotě
už zkrátka nenajdu ani kousek bláta
Jako by už odbila
půldevátá
a celé město odešlo spát
Tohle se nikdy..
nemělo stát
a přeci se stalo
když řádky mizely kamsi do mlhy
nepříjemno se ze tmy dralo
jako svůdné pohyby lehkých slečen
zůstala jsi..
nahá
a já..
neoblečen