Občas bývám někým jiným
Občas bývám někým jiným
noční stíny smyjí viny
víny
jejich trpkou chutí
pohyb pochyb bez pohnutí
Drzý slzy, těm se daří
slaný dráhy v kůži tváří
lháři
jako v herbářích
pravdu skrytou v polštářích
Každý lok je dalším krokem
zachráním se z oken skokem
cvokem
možná prorokem
život splatím s úrokem
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Jozef Bojanovský, maliska, Sýkorka07, Bol
Komentáře (1)
Komentujících (1)