Slunce zapadá,
paprsky své schovává,
za vrcholky hor se ukládá.
zář ohně horám dává.
Červánky k slunci povolány jsou,
a noci právo k vládě předávají.
Poslední ohnivý polibek je do hor ukrýván na noc jedinou
a hory nebezpečí své na noc ukrývají.