Hrubě však nudně
črtám vzkazky po zdech..
V nesmělých portrétech je nic
a přece mnoho..
V očích strach, snad z prázdna..
v ústech křik jenž nikdo neslyšel..
A v záhlaví panika
co tiše proniká..
do prostoru pokoje
do éteru života..
Kam pospíchat?
V prohnilym světě.
Napsáno je to úsporně, střídmě - dobře. S obsahem nesouhlasím, ale to ti může být fuk...
18.06.2013 13:07:36 | aravara