*
míjela mne hvězda
nebo já ji
každopádně blikla
nebo
zřetelně mrkla okem
klam či iluze
je to jako s tím co říkáme
a co si myslíme
opět klam a iluze
nějakej kretén od vedle
przní struny kytary
hrůza
leč navodil patřičné iluze
že je frajer
protože když ji vlastní
dá rozum, že na ni i umí
proč by ji jinak taky měl a tahal ji sebou na mejdan
a že na ni drnká jen tydydý celou noc
no asi se mistroj nechce
nebo má svou bohémskou náladu
a co takhle idiotka s nevímjakým titulem
také musí bejt hergot chytrá
a zastávat patřičné místo
a brát náležitou horu dukátků
přece proto studovala
jenže
když se vás přijde optat
jestli had patří do hospodářských zvířat
řeknete si
aha klam
a co láska
no kdoví
na to si odpovězte sami
možná je to klam těla
možná iluze chtění
a možná holý fakt
o kterém jen hvězdy své vědí
*