Proměny
Anotace: ... všichni se měníme
Proměny světa za oponou času.
Ošklivost se vždycky mění v krásu,
naopak to nikdy nebývá.
Housenka se mění v motýla,
ošklivé káčátko se v krásnou labuť mění.
Co není - bude.Co bylo, dnes už není.
Proměnou času měníme se sami
a stále žasneme nad těmi proměnami.
A pak, když už to nikdo nečeká
promění se člověk - v ČLOVĚKA.
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (0)