Ptám se
Ptám se
kde je nebe ve tvých očích
svět se
strašně rychle točí
co by bylo … kdyby
smět napravit staré chyby
svá tajemství sdílet spolu
jednou nahoru a jindy dolů
duše vzlétnou jako pták
ptáš se: „Co bude pak?“
Kdo ví
Půjdeš cestou svou?
Já zas tou svojí?
srdce co přijímá pod obojí.
Nezapomíná
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Dreamer, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)