neviděl jsem ji spoustu let
kdyz jsme se potkali smrděl z ní jinej svět
byl citit šampaňským a šperky Swarovski
koksem jak pudřenkou nasáklým do kostí
...už není o čem si něco nalhávat
prostě jsou místa co nestojí za návrat...
Škoda, že jsou v tom ty rýmy..
25.06.2013 13:35:33 | Jan Voralberg
haha, to nevim. Jsem po celkem dlouhe době napsal neco s rýmy a bavilo mě to :)Ale díky za koment!
25.06.2013 14:35:17 | had