Splynutí
Až k samotnému vrchu,
Na úpatí dotknouti se hvězd,
Jemnou pletí tvého krku,
Prsty chystati se slézt.
Svou pěstí jenž snažíš se mást,
Štít, co v touze boří,
Sama kůže, která hoří,
A rozpíná svůj sráz.
Vjezd, jenž skrývá,
Tvá mysl nedůtklivá,
Tvá nebezpečná past.
Přes barvu očí dostati se,
Skrz čočku hloub a hloub,
do tajemných vod ponořit se,
Do tepu tvého těla vplout.
Komentáře (0)