Anotace: Jedna,druhá,třetí,,,,,,,,,,!
Jedna,druhá třetí,
smska k tobě letí,
protože chci tebe míti,
velký provoz nastal v síti,
operátor k tomu tleská,
usmívej se ať jsi hezká.
poslední řádek jsem nepochopil, ale jinak je to vtipný
05.07.2013 13:51:47 | 6thSun
nejsem tovar tudíž k mání přesto děkuji za milé zprávy
28.06.2013 22:47:41 | El Duende
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?