Anotace: •••
Nechce se mi přemýšlet, tak to (prosím) zkrať
Tvé pohledy by zvítězily
v běhu
na dlouhou trať
od okamžiku svého početí
se nechovám jako já
se nechováš jako ty
jen předstíráme proměnu vesnických tancovaček
v něžné balety
Nechce se mi skákat, tak (prosím tě) skoč
Jen jednou
a naposled
jsme balili trávu do dětských plenek
..když chceš odejít, tak proč ne hned?
Vyber si..
vnitřek
či venek?
Nechce se mi končit, tak ukonči to (prosím) za mě
Kvůli té malé a prolhané
fámě
že cosi nemluvného se na svět rodí
Když už zmizet..
tak jedině vzducholodí
..
(vzducholodí do vzduchoprázdna)