Ty víš, že ti to patří.
Anotace: Nejsem s to ukázat ti víc.
Křičím potichu /jak šíleně tě postrádám/,
toužím po tichu /víš, jak říkáš: rád se dívám/,
jsi můj Stingo.
Jak ubránit se snům /s puncem hvězdy „pro dospělé“/,
plných lásek milenců /kteří nemaj nouzi o múzy/,
když se mi vzdaluješ?
Slib mi, prosím, že tě neztratím /já to neumím slovy popsat/,
jsi mou součástí a já kus tebe /tím jsem si jistá/.
Slib mi, že zůstaneš.
Miluju tvá objetí /jak z nich sálá teplo/.
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: MishaX, maliska
Komentáře (4)
Komentujících (3)