proč to potkalo mě??

proč to potkalo mě??

Anotace: Život je krásnej. Nikdy bych neřekl že tohle budu jednou psát. Bohužel. Je to osud. Muselo se to stát.

dnem i nocí
utíkám před smrtí
co kosti mé drtí
už není mi pomoci
už nedokážu utíkat
nedokážu bojovat
pokaždé o půlnoci
klečím pod křížem
a prosím boha
ať dá mi ještě chvíli
potřebuji ji říci
miluji tě
řeknu to s největší pílí
vzpomenu jak jsme snili
o tom jak spolu budeme
společně životem půjdeme
a pak na lásku umřeme
no a teď??
na mě pohleď
je konec
slyším ten zvonec
beru ranec
a umírám
lásko sejdeme se tam
já počkám
proč potkalo to mě?
Co jsem komu udělal
vždyť co jsem měl jsem rozdal
stále se ptal
jestli někomu něco nechybí
a kdyby ano
byl jsem tu
a za moji dobrotu
jsi na mě bože seslal rakovinu?
kdo nese za to vinu
koukni se mi do očí
a řekni jestli je to správné.
Je to osud
který dosud
byl jako růže
krásný, čistý a jistý
a pak začaly odpadávat listy
jen mi prosím bože slib
že se mi o ni postaráš
že bude mít krásný život
zahubil jsi mě tak se snaž
prosím tě o to moc
kdybych žil
sám bych to zařídil
musím ti to řící
Lásko má
ani nevíš kolik slz teď roním
strašně se smrti bojím
na kopci stojím
a trávu slzami solím
jaké to bude
jaká je smrt?
S bohem lásko
moje krásko
miluji tě miluji miluji miluji miluji.
s bohem a naposledy miluji tě.
Autor Mirusek, 20.01.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

rakovina vrací se jak bumerang přeju sílu a víru obojí budeš potřebovat. vím je to těžký moje teta na ní zemřela........držím palce

22.01.2007 14:12:00 | whiolet

krásná básen smutná a naděje ti snad zůstává hodně sil... držím palce

21.01.2007 20:50:00 | Chonglee

Krásných 17. Je smutné, takto psát. Viz anotace:"Život je krásnej." Jestli ta báseň pravdou je, vždycky je naděje.

20.01.2007 14:45:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí