achjo
Nesnáším sebe,
nesnáším tebe,
nesnáším tu zrůdu,
co žije ve mně.
Jak ses tam dostala,
říkám ti závist.
Já tě tam nechtěla,
prosím tě,tak zmiz.
Prosím vás odpusťte,
má drahá,můj...
Já to tak nechtěla,
jen pro tu chvíli.
Já se vás obávám,
já se tě bojím,
tak prosím odežeň,
všechny mé chmury.
Prosím tě Nejvyšší,
prosím tě potupně,
já nechci sledovat
figurky na okně.
Já nechci umírat s pocitem studu,
prosím tě,strhni tu obrovskou zrůdu!
Komentáře (1)
Komentujících (1)