Anotace: Syrové blues :)
Nad prací vztekám se
a zpívám tiché, tiché
nepoddajné blues
BLUES.
Možná přijdu se podívat
jak tiše spí a spí
zavřené dveře myšlenek
BLUES, BLUES.
Od zimy z pusy jde mi pára
připomíná z cigarety dým, dým
a stoupá k šedému nebi
BLUES, BLUES.
Zavřu okno, do pokoje fouká
vítr čechrá zamilované dopisy, dopisy
co leží na stole snad potichu
BLUES, BLUES, BLUES.
V baru hraju tiše na piano
a nazálním citem linu akordy, akordy
a lampa modrá bliká rozbitě
své BLUES, BLUES, BLUES.
Zahraj a jdi spát do swingových akordů
já půjdu s tebou, jen s tebou
rozbitá skla.......bar.......neony.......klavír
a BLUES, BLUES, BLUES.
BLUES...?