*
dav stínů
uvadá tvojí vinou
mojí
jen vzkvétá
*
kulhající v stínů davu
ušmrncnutě, vehementně
jde s poezií na popravu
a s nadšením evidentně
**
11.07.2013 21:12:19 | echinacea
:-))..já se motám stále kolem gilotiny poezie..
..ty néé..tak se nezdráhej a sestup nám něco zase předvést..;-)
12.07.2013 20:50:03 | isisleo